Om oss

Selskapet slik det fremstår i dag er et resultat av en fusjon mellom Megaprint AS og Spitting Image AS høsten 2022. Den vellykkede fusjonen har skapt en sterkere, mer effektiv og innovativ enhet, bygget på arven etter de to selskapene. Vi vil fortsette å levere de samme produktene med den høye kvaliteten som våre kunder er vant til, nå med et utvidet spekter av produkter og tjenester.

Det nye selskapet åpner for større bredde i vår leveranse, det gir oss fornyet engasjement i det videre arbeidet med innovasjon, kreativitet og videre vekst! Spitting Image har to avdelinger. Vi har produksjon både på Skøyen og i Asker.

Spitting Image i Asker
(tidligere Megaprint) har siden 1994 vært ledende i Norge på print i storformat. Vi  har svært stor kapasitet. Med unik spisskompetanse og førsteklasses maskiner vil vi fortsette arbeidet som Norges ledende produsent av storformat print. I tillegg leverer vi også kunstprint og innramming i stor skala.

Spitting Image på Skøyen håndterer filbehandling og print av kunst på papir lokalt. Avdeling Skøyen fungerer også som mottak for produksjonen i Asker. Vi kjører daglig mellom de to avdelingen. Snart åpner vi et helt nytt og spennende kunstverksted på Skøyen!

Kontakt oss for mer informasjon

Asker

Hyggenveien 35
3440 Røyken

post@spittingimage.no
+47 22 06 57 00

Skøyen

Drammensveien 130,
Inngang B11
0277 Oslo

post@spittingimage.no

Kunderådgivere

Julie Gylland Sandmo

Kunderådgiver

Natalia Chodnicka

Kunderådgiver

Avdeling asker

Spitting Image Asker har et stort produksjonsmiljø med 30 års erfaring innen tradisjonell storformattrykk i Norge. Vi har markedets beste skrivere i store, moderne lokaler i Røyken/Asker. Vår styrke er profesjonell rådgivning, kvalitet og rask levering over hele landet. Vi har også et moderne rammeverksted som leverer kunst, trykk og innramming til gallerier og kunstnere i og utenfor Norge, med høy kompetanse og stor kapasitet.

David Chatwin Olsen

Avd. Leder Prepress / Design / IT

Marcus Wawer

Produksjonssjef

Nicole Wawer

Avd. leder prod + logistikk

Patrik Johannesson

Avd. Leder Print

Avdeling Skøyen

Spitting Image Skøyen gjenoppstår, tett på kundene våre og med forsterket fokus på høykvalitet print, innramming og montering. Skøyenavdelingen har ekstra høy kompetanse på filbehandling, produksjon og montering av bilder i tillegg til eget rammeverksted. I de nyrenoverte lokalene til kunstinstitusjonen ICArt arbeider vi i et nytt kreativt miljø med nye tjenester og nye spennende kolleger.

Atle Rye Carlsen

Rådgivning og produksjon

Hans Petter Haraldsen

Production Manager

Roy Hammerstad

Print + Production Manager

Terje Andre Harneshaug

Framing + Installer

SPØRsMÅL?